De Veldrakker is een school waar kinderen tools krijgen voor een bright future.

De kernwoorden die daarbij horen zijn: kindvriendelijk, innovatief en resultaatgericht.

Kortom: opleiden tot een bright future.

Het logo draagt de elementen uit die passen bij de identiteit:samen maken leerlingen, team en ouders de school;de school is kleurrijk: de kinderen zijn vrolijk, we hebben respect voor een ieder;gedegen: de school staat als een huis bieden wij een veilige leeromgeving;we zijn een wijkschool.bright (bijv.nw./bijw.)duidelijk, overduidelijk, flagrant, zo klaar als een klontje, zonneklaar, aanschouwelijk, snel, vlot, hip, trendy, modieus, flitsend, blij, vrolijk, wakker, levendig, monter, zonnig, lustig, opgewekt, opgeruimd, kleurig, opgetogen, uitgelaten, geestig, fleurig, blijmoedig, dartel, jolig, kwiek, fideel, welgemoed, blijgeestig, knap, leuk om te zien, slim, clever, uitgeslapen, pienter, snugger, kien, schrander, correct, verstandig, wijs, doordacht, raadzaam, zinnig, bedachtzaam, nadenkend, wijselijk, weldenkend, bijdehand, raak, gevat, adrem, snedig, intelligent, kleurrijk, bloeiend, glimmend, blinkend, spiritueus

Bright (bijv.nw./bijw.)

duidelijk, overduidelijk, flagrant, zo klaar als een klontje, zonneklaar, aanschouwelijk, snel, vlot, hip, trendy, modieus, flitsend, blij, vrolijk, wakker, levendig, monter, zonnig, lustig, opgewekt, opgeruimd, kleurig, opgetogen, uitgelaten, geestig, fleurig, blijmoedig, dartel, jolig, kwiek, fideel, welgemoed, blijgeestig, knap, leuk om te zien, slim, clever, uitgeslapen, pienter, snugger, kien, schrander, correct, verstandig, wijs, doordacht, raadzaam, zinnig, bedachtzaam, nadenkend, wijselijk, weldenkend, bijdehand, raak, gevat, adrem, snedig, intelligent, kleurrijk, bloeiend, glimmend, blinkend, spiritueus.

2017-2018

Vakanties: