Oudervereniging

DSC_6832-2

De oudervereniging bestaat uit een enthousiaste groep ouders, die de school en de leerkrachten ondersteunen bij schoolactiviteiten voor o.a.: sinterklaas, kerstmis, paasontbijt, de schoolmoestuin, schoolreisjes, luizen pluizen, schoolproject, sportactiviteiten, koningsspelen, schoolfruit, lunches, etc.

Vrijwillige ouderbijdrage
Jaarlijks vraagt de Veldrakker de ouders om een vrijwillige ouderbijdrage. Het geld van de vrijwillige ouderbijdrage wordt beheerd door de Oudervereniging. De vrijwillige ouderbijdrage is € 32,50 per kind. Deze vrijwillige ouderbijdrage gebruiken wij voor de organisatie van activiteiten voor uw kind, zoals:

  • de jaaropening,
  • sinterklaas en sinterklaascadeau,
  • kerst,
  • sportdagen,
  • etc.

U krijgt in september een bericht van de penningmeester van de Oudervereniging (OV) voor een vrijwillige bijdrage voor het nieuwe schooljaar. In overleg met de directeur is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Als uw kind in de loop van het schooljaar op school komt, betaalt u niet het volledige bedrag: na 1 januari €15,00. Voor kinderen die na 1 mei op school komen is betaling voor dat schooljaar niet nodig.

Schoolreis
In het voorjaar gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. De kosten van de schoolreis zijn ongeveer € 25,00 à € 30,00 per leerling.

Schoolkamp
Groep 8 gaat als afsluiting van de basisschoolperiode drie dagen op kamp. Het schoolkamp van groep 8 kost ongeveer €95,00. Dit kampgeld kan eventueel in termijnen worden betaald.

Lijkt het u leuk om mee te helpen? Dan kunt u zich opgeven bij Sandra van Keulen.